• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ο Αλβανός αρχιμαφιόζος θα μαχαίρωνε Βορίδη, Φλώρο στο δικαστήριο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αλβανός αρχιμαφιόζος θα μαχαίρωνε Βορίδη, Φλώρο στο δικαστήριο

 Με τη μορφή χιονοστιβάδας βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία της υπόθεσης της περιβόητης μαφίας του Κορυδαλλού, της οποίας η δράση εντός κι εκτός φυλακών προκαλεί τρόμο, αλλά και πολλά ερωτήματα…
Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών, σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη και μάλιστα μέσα στην δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη. Μάλιστα, είχε παραγγείλει να του φέρουν δύο στυλό, στα οποία θα έβαζε μέσα λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.
Εκτός του Βορίδη, όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ στο Open TV η Μίνα Καραμήτρου, ο εγκέφαλος της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού, σχεδίαζε να χτυπήσει και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος κατέθετε προχθές για την υπόθεση.
Εύλογα δημιουργούνται λοιπόν ερωτήματα κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση από την αντιτρομοκρατική και τις δικαστικές Αρχές, πώς κατάφερε ο κακοποιός να βρει κινητό, να είναι στα χέρια του και να σχεδιάζει όλα αυτά που ήθελε να κάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατανομή ανά περιοχή – Τρομάζουν τα σημερινά κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάσθηκαν διαδοχικές κλοπές από σταθμευμένα λεωφορεία

Κώστας Παππάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Το παιχνίδι στην Αμβρακία. Αθύρματα για παιχνιδίσματα»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..