• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας πρώτη εξόρμηση 2020 – Αγία Παρασκευή Καταρράκτη – Κοπή πίτας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας πρώτη εξόρμηση 2020 – Αγία Παρασκευή Καταρράκτη – Κοπή πίτας

Πρώτη εξόρμηση για το 2020 δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από την κοπή της πίτας, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον Καταρράκτη. Τα μέλη του συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό απόλαυσαν τη διαδρομή.
Η πεζοπορία μας ξεκίνησε από το χωριό των Αγνάντων και αρχικά κινηθήκαμε σε τσιμεντένιο δρόμο ο οποίος σύντομα έδωσε τη θέση του σε ανηφορικό μονοπάτι μέσα σε δάσος. Κατόπιν μέσω αυτού φτάσαμε στην Αγία Παρασκευή, η οποία προσφέρει πανοραμική θέα στο χωριό του Καταρράκτη, στον επιβλητικό όγκο των Τζουμέρκων, στον Αμβρακικό, και στους υπόλοιπους ορεινούς όγκους της Ηπείρου.
Αφού συγκεντρώθηκε όλη η ομάδα, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Τζουμάκα, έγινε η κοπή της πιτας από τον πρόεδρο του συλλόγου μας Κίμωνα Καλιακάτσο.
Ευχαριστούμε πολύ το φούρνο του Μπαρμπά – Θωμά στο Κανάλι που προσέφερε τις πίτες και το δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Τέλος θερμές ευχαριστίες στους δωροθέτες του συλλόγου: το κατάστημα Μπέκιος, και τον ξενώνα Μαρουσώ στη Ροδαυγή.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στους πρώτους 38 Δήμους ο Δήμος Αρταίων που θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέσω του Ηλεκτρονικού ΚΕΠ και της πλατφόρμας myKEPlive

Κώστας Παππάς

Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο (Σάββατο 4 Απριλίου)

Κώστας Παππάς

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κ.Κ.Ε στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..