• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για ζητήματα που τέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για ζητήματα που τέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» παραποιεί την πραγματικότητα και αποδίδει στον Περιφερειάρχη προθέσεις ή θέσεις που ανήκουν στη δική του φαντασία. Αυτό συμβαίνει και με τη ανακοίνωσή του, στην οποία υποστηρίζει πως στη σημερινή συνεδρίαση -δια τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου-«ο κ. Καχριμάνης για πρώτη φορά ομολόγησε, ενδεχομένως άθελά του, πως γνώριζε εδώ και μήνες το σχεδιασμό της κυβέρνησης για κλειστές δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών κάτι που αρνούνταν επί μήνες».
Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Περιφερειάρχης σε όλα τα προηγηθέντα Περιφερειακά συμβούλια, στα οποία τέθηκε ως θέμα το προσφυγικό, γνωστοποιούσε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί ενημέρωναν για την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν κλειστές δομές, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους. Κλειστή δομή άλλωστε αναζητούνταν και στην Άρτα.
Τώρα αν ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» το έχει ξεχάσει, δεν σημαίνει ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί και ως επιχείρημα και μάλιστα κατόπιν συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Στη σημερινή συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι θα πρέπει οι δομές των Μεταναστών να γίνουν κλειστές και να ισχύει ο, τι ισχύει για τους Έλληνες: Να ισχύουν δηλαδή τα ίδια περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό: Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σπ. Ριζόπουλοςπαραποιεί επίσης και τη δική του τοποθέτηση, αλλά και την απάντηση του Περιφερειάρχη, ως προς την απόδοση του 50% των αποδοχών του στο Εθνικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν έκανε την παραμικρή αναφορά ή ερώτηση στους Αντιπεριφερειάρχες και φυσικά δεν έλαβε καμία απάντηση, την οποία σπεύδει ωστόσο να την προκαταλάβει.
Επιχειρεί όμως να δημιουργήσει και ψευδή εντύπωση ως προς την τοποθέτηση- απάντηση του Περιφερειάρχη, ο οποίος επικρότησε την πρόταση του Πρωθυπουργού, εξήγησε όμως πως την τρέχουσα περίοδο, η μηνιαία αποζημίωση του των 2.200 ευρώ είναι ήδη δεσμευμένη σε ανειλημμένες υποχρεώσεις και επιπλέον είναι γνωστό ότι έχει ανοιχτή καθημερινά την πόρτα του σε ευπαθή άτομα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Είναι γεγονός πως αν κάποιος μάθει να «παίζει με τις εντυπώσεις» είναι δύσκολο να αλλάξει συμπεριφορά και χαρακτήρα ακόμη και σε κρίσιμες περιόδους που διέρχεται ο τόπος μας. Και εν πάση περιπτώσει ο «σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Ήπειρος τιμά το ηρωικό Σούλι – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κώστας Παππάς

Πόσα είναι και που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα

Κώστας Παππάς

Χιονίζει στη πόλη της Άρτας – Χιόνια και παγετός σε όλη την Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..