• Home
  • LIFE STYLE
  • Νεκρός ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα του διαμελίστηκε
LIFE STYLE

Νεκρός ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα του διαμελίστηκε

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το reality του ΣΚΑΪ, Power Of Love. Ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού.
Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του, Στέλλα, η οποία συντετριμμένη έφτασε από νωρίς στο σημείο της τραγωδίας. Συνομίλησε με τους άντρες της αστυνομίας, θέλοντας να μάθει τα αίτια του δυστυχήματος. Μαζί της και ο αδελφός της.
Οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία από το σημείο του διστυχήματος
Το δυστύχημα συνέβη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η μηχανή του προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα
Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα του διαμελίστηκε.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο κομμωτής Σπύρος Νάτσος μας εξηγεί: Μύθοι & αλήθειες για τα χρώματα μαλλιών

Κώστας Παππάς

Συνέντευξη με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρο -Τι ετοιμάζει για την Άρτα και ποια είναι η δική του άποψη για ότι συμβαίνει στο χώρο του θεάτρου

Κώστας Παππάς

Στο νοσοκομείο η Νόνη Δούνια – Υπεβλήθη σε κρίσιμο χειρουργείο καρδιάς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..