• Home
  • LIFE STYLE
  • Ναστάζια Μητροπούλου: Το μοντέλο αποκάλυψε στο Facebook τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της
LIFE STYLE

Ναστάζια Μητροπούλου: Το μοντέλο αποκάλυψε στο Facebook τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της

Μελανιές και μώλωπες μαρτυρούν την κακοποίηση από τον σύντροφό της – η Ναστάζια Μητροπούλου δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook
ΗΝαστάζια Μητροπούλου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ», όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο σόκαρε τους ακολούθους της στο Facebook με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, με την οποία αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της και τον «παρακαλεί» να την αφήσει ήσυχη. Συγκεκριμένα το μοντέλο έγραψε:
«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες με το κορμί της το οποίο είναι γεμάτο από μώλωπες.

Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί .Δεν θελω να ξαναπερασω αυτα εδώ !!!!!!!!! . Ευχαριστω !!!!

Δημοσιεύτηκε από Nastazia Mitropoulou στις Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ζωή του μοντέλου είχε γίνει κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Η Ναστάζια Μητροπούλου φωτογράφισε τα σημάδια στο σώμα της, μετά την κακοποίηση που υπέστη, και τώρα τα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην σύντροφός της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη.

Πριν από ενάμιση χρόνο τον Φεβρουάριο του 2018 το πρώην «κορίτσι του Θέμου» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ναυπλίου από τον αδερφό της ο οποίος την εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος στο πάτωμα του σπιτιού της. Η ίδια είχε δηλώσει τότε: «Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα».
Η Ναστάζια Μητροπούλου είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 κατακτώντας τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά, αλλά περισσότερο γνωστή έγινε μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ». Τελικά άφησε πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης και επέστρεψε στο Γαλατά, όπου ζει μέχρι σήμερα με τη μητέρα και τον αδερφό της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μήνυση σε Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο-σάτιρα της Θείας Κοινωνίας

Κώστας Παππάς

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης

Κώστας Παππάς

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette, Marie Fredriksson

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..