• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με δωρεά της εταιρείας KNAUF οι εργασίες εσωτερικής διαρρύθμισης στο Νοσοκομείο Άρτας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με δωρεά της εταιρείας KNAUF οι εργασίες εσωτερικής διαρρύθμισης στο Νοσοκομείο Άρτας

Με δωρεά της εταιρείας KNAUF ξεκίνησαν πριν το Πάσχα και ολοκληρώνονται, εργασίες εσωτερικής διαρρύθμισης στο Νοσοκομείο Άρτας.
Η KNAUF διέθεσε όλα τα απαραίτητα υλικά και το Νοσοκομείο την Τεχνική  Υπηρεσία ώστε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ικανοποιηθούν πάγιες ανάγκες εσωτερικών διαρρυθμίσεων, τις οποίες η συγκυρία του Κορωνοϊού κατάστησε επιτακτικές. Μέχρι στιγμής έχουν διαμορφωθεί οι χώροι υποδοχής πιθανών κρουσμάτων, το τμήμα λοιμωδών περιστατικών, ο θάλαμος αρνητικής πίεσης και τα ιατρεία λήψης δειγμάτων. Επίσης γίνεται εκ νέου διαμόρφωση ορισμένων χώρων , με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ποιο λειτουργική αίθουσα βιοιατρικής αλλά και αποθηκευτικοί χώροι που διευκολύνουν το σύνολο των τμημάτων του νοσοκομείου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Ντάκουλας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την δωρήτρια εταιρεία για τη συνεχή συνδρομή της και προς την Τεχνική Υπηρεσία για την διεκπεραίωση των εργασιών στους σωστούς χρόνους.
«Τελικός αποδέκτης είναι η δημόσια υγεία στην ευρύτερη περιοχή. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με το τρόπο του».

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μελέτη Υγείας Ηπείρου – Δωρεάν και για ειδικά αντισώματα IgG έναντι του νέου κορωνοϊού

Κώστας Παππάς

Τα 24 κόμματα και οι συνασπισμοί που δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Κώστας Παππάς

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..