• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Κτηματολόγιο: “Δεν χρειάζεται παράταση η Άρτα – Υποβολή ακόμη και με ελλιπή δικαιολογητικά”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Κτηματολόγιο: “Δεν χρειάζεται παράταση η Άρτα – Υποβολή ακόμη και με ελλιπή δικαιολογητικά”

΄Εως τις 10 Ιουνίου πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο οι πολίτες σε Άρτα – Ιωάννινα – Πρέβεζα και Λευκάδα καθώς εκτιμάται ότι δεν είναι αναγκαία η παράταση για τις περιοχές αυτές. Οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν στα Κτηματολογικά γραφεία και να υποβάλλουν τη δήλωση και τα δικαιολογητικά τους ακόμη κι αν είναι ελλειπή προκειμένου να λάβουν το εμπρόθεσμο πρωτόκολλο και σε επόμενο χρόνο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.
Ο Τοπογράφος – Μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Τσαβδάρογλου από την Κοινοπραξία «Σχεδιασμός Α.Ε & Συνεργάτες» που έχει την ευθύνη διεκπεραίωσης του Κτηματολογίου σε Άρτα – Ιωάννινα – Πρέβεζα και Λευκάδα εξηγεί ότι η διαδικασία σε αυτές τις περιοχές εξελίσσεται κανονικά και με ικανοποιητικά ποσοστά και δεν υπάρχει λόγος να δοθεί παράταση, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή. Έτσι, μέχρι τις 10 Ιουνίου, οι πολίτες αυτών των περιοχών θα προσέλθουν στα Κτηματολογικά γραφεία, ακόμη και με ελλιπή δικαιολογητικά ώστε να κατοχυρώσουν το εμπρόθεσμο πρωτόκολλο υποβολής της δήλωσης και θα κλείσουν ένα νέο ραντεβού με τους υπαλλήλους για να ολοκληρώσουν την διαδικασία. «Έτσι θα αποφύγουν και την καταβολή επιπλέον χρημάτων εάν η υποβολή της δήλωσης γίνει εκπρόθεσμα» εξηγεί ο κ. Τσαβδάρογλου στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Μαρία Παπαθεοδώρου στα πλαίσια εκπομπής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Άρτας «Amvrakia fm 9.19».
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία Άρτα – Ιωάννινα – Πρέβεζα και Λευκάδα έχουν ικανοποιητικά ποσοστά σε ότι αφορά το Κτηματολόγιο: Άρτα 32%, Ιωάννινα 27%, Πρέβεζα 38% και Λευκάδα 48%.
Ο κ. Τσαβδάρογλου τονίζει ότι δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση στους πολίτες από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά και με την τελευταία τροπολογία (που αφορά κυρίως περιοχές όπου υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στην διαδικασία) και εκτιμά ότι, όπως εξελίσσεται το Κτηματολόγιο μέχρι αυτή την στιγμή δεν θα χρειαστεί να δοθεί παράταση για την περιοχή αυτή.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σε φάση δημοπράτησης, νέο δίκτυο δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά led, σε διάφορα σημεία του Δήμου, προϋπολογισμού 412.168,00 ευρώ.

Κώστας Παππάς

Η ομάδα KrotalArta μάγεψε το κοινό της Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Θρήνος για τον Εύζωνα Σπύρο Θωμά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..