• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ηλιούπολη: τραγικό ατύχημα – Οδηγός πεζός προσπάθησε να σταματήσει το φορτηγό και καταπλακώθηκε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλιούπολη: τραγικό ατύχημα – Οδηγός πεζός προσπάθησε να σταματήσει το φορτηγό και καταπλακώθηκε

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά
Το ατύχημα σημειώθηκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στην Ηλιούπολη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα.
Οδηγός ενός φορτηγού γνωστής εταιρείας που είχε πάει στο σημείο για να ξεφορτώσει εμπόρευμα, ενώ βρισκόταν έξω από το όχημα, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πιάσει καλά το χειρόφρενο και μπήκε μπροστά στο όχημα που τσουλούσε προσπαθώντας να το σταματήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός  είναι νεκρός.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξαρθρώθηκε η σπείρα με τις απάτες σε επιχειρήσεις και τη μέθοδο πληρωμής μέσω e banking

Κώστας Παππάς

Άρτα: Πόσα είναι και που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα

Κώστας Παππάς

Νέο αρδευτικό σύστημα και νέες φυτεύσεις στην κεντρική νησίδα της Περιφερειακής Οδού Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..