• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ευχαριστίες του Διοικητή Νοσοκομείου Άρτας στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες του Διοικητή Νοσοκομείου Άρτας στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, στο πρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλίνικου για την ολοπρόθυμη συμπαράστασή του στο νοσοκομείο μας, μεταξύ των άλλων και με τη χορηγία τού προσωπικού του οβολού.
Το ποσό αυτό διατέθηκε στην αγορά εξοπλισμού του Μικροβιολογικού εργαστηρίου του νοσοκομείου μας, σύμφωνα με την εκφρασμένη επιθυμία του Μητροπολίτου μας.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο που προσέτρεξε προσωπικά με απαράμιλλη αγάπη και εκκλησιαστικό ήθος στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης με τον Covid-19, που μαστίζει τη χώρα μας.
Παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας ενδυναμώνετε και να μας φωτίζετε στη διαποίμανση του ευλογημένου ποιμνίου της Μητροπόλεώς μας. Η αγάπη σας είναι απαραίτητη στον καθημερινό μας αγώνα για την ευημερία του λαού μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΑΡΤΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Από τη Δευτέρα 16/12 το Εορταστικό Ωράριο στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στα Ιωάννινα – Έπεσε από βράχο στο Άλσος και σκοτώθηκε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..