ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές: Στην Άρτα το υψηλότερο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλαδική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές καταγράφεται στην Π.Ε Άρτας. Ο τόπος καταγωγής του Πρωθυπουργού τον τίμησε στις Ευρωεκλογές δίνοντας του το ποσοστό του 34,79% σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο 84% της ενσωμάτωσης στην επικράτεια.
Στον Δ. Αρταίων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 34%, στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό 38,9%, στον Δήμο Κ. Τζουμέρκων όπου ανήκει το Αθαμάνιο ποσοστό 38% και στον Δήμο Νικ. Σκουφά 31,8% (εδώ είναι μπροστά η ΝΔ με 32,44%).
Η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξαν οι αρτινοί στον Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, αποτυπώνεται σε αριθμούς μετεκλογικά, δίνοντας στον Πρωθυπουργό και την αισιοδοξία ότι θα αποτυπωθεί και στην κάλπη των πρόωρων εθνικών εκλογών που ήδη έχουν ανακοινωθεί.
Την Άρτα ακολουθούν πέντε ακόμη Νομοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές:
Αχαϊας με 31,19%, Χανίων με 28,74%, Ηρακλείου με 33,43%, Β’ Πειραιώς με 27,45% και Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με 27,52%.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μαρκέλλα: Δίωξη για κακουργήματα στην 33χρονη – Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο

Κώστας Παππάς

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

Κώστας Παππάς

Σοκ στην Αμφιλοχία στην είδηση ότι η 34χρονη που δέχτηκε καυστικό υγρό στο πρόσωπο κατάγεται από την περιοχή

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..