• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Επεισοδιακή σύλληψη γυναίκας που έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισοδιακή σύλληψη γυναίκας που έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού

Όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη διάρκεια ελέγχου
Μια ιδιαίτερα επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε μια γυναίκα που σταμάτησαν για έλεγχο και αυτή έβηξε στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.
Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το e-evros.gr, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο όχημα το οποίο οδηγούσε μια 27χρονη στη συμβολή των οδών Αίνου και 14ης Μαΐου.
Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Στη συνέχεια μάλιστα έβγαλε τη χειρουργική – προστατευτική μάσκα που φορούσε και έβηξε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα προστασίας για τη διάδοση του θανατηφόρου κορονοϊού.
Η 27χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε αρμοδίως.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Tρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο – Σοκάρουν οι εικόνες

Κώστας Παππάς

Απώλεια ταυτότητας: Από σήμερα ηλεκτρονικά η δήλωση στο gov.gr

Κώστας Παππάς

Καρδίτσα: Από τι πέθανε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..