• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Επίθεση με βιτριόλι: Και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Πολύ κοντά, βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, καθώς οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και τηλεφωνικές κλήσεις έχουν σφίξει πια τον κλοιό. Την ίδια στιγμή πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες έχουν στραφεί και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι έρευνες αυτή τη στιγμή στρέφονται και σε συγγενικό πρόσωπο της 34 χρονης. Το συγγενικό πρόσωπο φέρεται να ανακάλυψε κρυφά στοιχεία και μυστικά της κοινωνικής ζωής του θύματος. Τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως να συνδέονται και με την προσωπική, οικογενειακή ζωή του συγγενικού προσώπου κάτι το οποίο δεν αποκλείει από την έρευνα της η Αστυνομία.
Η αστυνομία πάντως είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη κι η σύλληψη δεν αποκλείεται να είναι πια θέμα ωρών εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ

Κώστας Παππάς

Ο Αλβανός αρχιμαφιόζος θα μαχαίρωνε Βορίδη, Φλώρο στο δικαστήριο

Κώστας Παππάς

Ρεπορτάζ: Πλήγμα για την Άρτα η μείωση των φοιτητών – Πως αποτιμάται το γεγονός από πολίτες και επαγγελματίες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..