• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Εξόρμηση στα Βαρδούσια με τον Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξόρμηση στα Βαρδούσια με τον Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας

Τα Βαρδούσια είναι ένας από τους μεγαλύτερους ορεινούς όγκους με σκληρό ανάγλυφο, οι κορυφές απότομες και άγριες προσελκύουν όσους θέλουν να θαυμάσουν την ομορφιά τους και να δοκιμάσουν την τεχνική τους στα δύσκολα περάσματα.
Αποτελούν πόλο έλξης για αναρριχητές από την κοντινή Αθήνα μιας και πολλές από τις κορυφές περιλαμβάνουν και αναρρίχηση. Εμείς θα επιλέξουμε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές, που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το μεγαλείο των Βαρδουσίων, για να ανεβούμε στην ψηλότερη κορυφή τον Κόρακα στα 2.495μ.
Βαθμός Δυσκολίας: 5 (απαραίτητο πιολέ και κραμπόν)
Υψομετρική διαφορά περίπου 1600μ.
Ώρες πορείας: περίπου 7:30
Αρχηγός: Ίνα Ασλανίδη τηλ. 6976594814
Διανυκτέρευση: σε σκηνές
Αναχώρηση: Σάββατο 15:30 από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα
Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιώργος Δημητρίου : “Στηρίζω τις αντιδράσεις των κατοίκων της Καμαρίνας απέναντι στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα από τον Ιερό Βράχο του Ζαλόγγου”

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη 35χρονος με κοκαΐνη στα Γιάννενα

Κώστας Παππάς

Με επιτυχία οι συναυλίες του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..