• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ηχοσυστήματος από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Άρτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ηχοσυστήματος από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Άρτα

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ένας 25χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην Άρτα.
Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, μεσημεριανές ώρες της 11-06-2019, αφαίρεσε το ηχοσύστημα, από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο Αθηνών – Ιωαννίνων στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου»

Κώστας Παππάς

Εδώ σκοτώθηκε ο Χρήστος!

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές κλοπές σε σπίτια και πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριά της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..