• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οικία στην Άρτα – Στον εισαγγελέα δύο δράστες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οικία στην Άρτα – Στον εισαγγελέα δύο δράστες

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, σε βάρος δύο ημεδαπών
Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία στην πόλη της Άρτας.
Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες, τα ξημερώματα της 20-06-2016 στην Άρτα, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ζευγαριού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσά κοσμήματα και λίρες.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οδοιπορικό – Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας – Απόδραση σε Λάπατο και Κούλα

Κώστας Παππάς

Απουσία ιϊκού φορτίου στα λύματα της Άρτας

Κώστας Παππάς

Σταθερά τα Δημοτικά Τέλη για το 2024 με απόφαση Χρήστου Τσιρογιάννη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..