• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δωρεάν συμμετοχή Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15/09/2019.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δωρεάν συμμετοχή Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15/09/2019.

Το Επιμελητήριο Άρταςθα συμμετάσχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.
Η 84η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.
Οι επιμέρους ενότητες της φετινής διοργάνωσης καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων που αφορά, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια, την ομορφιά, τη γαστρονομία και την καινοτομία, φιλοξενώντας συνεχείς δράσεις και εκδηλώσεις.
Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους ενοικίασης των τετραγωνικών, που μας αναλογούν.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, μέσω fax: 2681078654 ή e-mail: epimarta@otenet.gr
Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων, που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Άρτας έως και το έτος 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2681028728.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Market pass: Μέχρι πότε θα παραταθεί – Τι αλλάζει στους δικαιούχους

Κώστας Παππάς

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση

Κώστας Παππάς

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα myΘέρμανση για τους δικαιούχους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..