ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διανομή τροφίμων – Πρόγραμμα ΤΕΒΑ – Δήμος Αρταίων

Ξεκίνησε σήμερα και θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Αρταίων.
Η διανομή γίνεται τμηματικά και κάθε μέρα τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.
Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Μακαρόνια, Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ, Φασόλια & Φακές, σε αυξημένες ποσότητες, καθώς λόγω της επιδημίας δεν έγινε διανομή κατά το μήνα Μάρτιο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και η Περιφέρεια Ηπείρου, υλοποιούν δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, τους Δήμους και τη συμμετοχή εθελοντών. Το προηγούμενο διάστημα έγινε η διανομή των τροφίμων στους υπόλοιπους Δήμους, ενώ μέσα στην εβδομάδα, θα διανεμηθούν τρόφιμα που αφορούν 1.809 δικαιούχους του Δήμου Αρταίων».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέος σεισμός αναστάτωσε την Πάργα

Κώστας Παππάς

Χριστόφορος Σιαφάκας: «Μετατρέπουμε την Άρτα από πόλη πέρασμα, σε πόλη προορισμό»

Κώστας Παππάς

Νέο κρούσμα στην Άρτα – Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο (Τρίτη 31Μαρτίου)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..