ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη

Πέταξαν ποτήρι με νερό στο Νίκο Χαρδαλία
Με… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (9.6).
Κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια ανάσα από τον Λευκό Πύργο η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.
Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «Είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αυξάνονται τα κρούσματα – Που εντοπίστηκαν τα 241 σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

Κώστας Παππάς

Το Oruc Reis βρίσκεται πλέον κυριολεκτικά μια «ανάσα» από το Καστελόριζο

Κώστας Παππάς

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η προανάρτηση σε Άρτα – Πρέβεζα – Λευκάδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..