• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Γεροβασίλη στο CNN Greece: Ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος του Μητσοτάκη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη στο CNN Greece: Ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος του Μητσοτάκη

Σε συνέντευξή της – χθες Δευτέρα 18 Μαίου – η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο CNN Greece στον δημοσιογράφο Γιάννη Αλμπάνη αναφέρθηκε στις οικονομικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Σε σχετική ερώτηση στιγμάτισε την εκκωφαντική αποχή της κυβέρνησης από “…οποιοδήποτε ουσιαστικό μέτρο στήριξης της εργασίας και των επιχειρήσεων” και τόνισε την υπεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ με την κατάθεση του προγράμματος “Μένουμε Όρθιοι” για την προστασία της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον κλάδο του επισιτισμού και του τουρισμού, με την αναγνώριση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τη διευκόλυνση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και την αναβάθμιση της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Σε ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και τη συνεισφορά της δημόσιας τηλεόρασης. Μίλησε για μετατροπή της σχολικής αίθουσας σε ριάλιτι σόου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση του ορίου των μαθητών ανά ταξη εν μέσω μάλιστα της πανδημίας.
Η κυρία Γεροβασίλη αναφερόμενη στους γενικότερους χειρισμούς της κυβέρνησης έκανε λόγο για την ανάγκη μιας μεγάλης προοδευτικής στροφής και το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτή η κυβέρνηση “αποδεικνύεται αδύναμη και ανίκανη για να πράξει τα προφανή και αυτονόητα”. Έφερε ως παραδείγματα τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, τη μετατροπή της πανδημίας σε ευκαιρία για “μπίζνες” και την επιλεκτική εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κοινωνικής δραστηριότητας.
Σε ερώτηση για τοποθετήσεις περί αυριανισμού εντός του κόμματος, η κυρία Γεροβασίλη τόνισε πώς τέτοιου είδους αναφορές ενδεχομένως αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη συστράτευσης απέναντι σε ένα επικοινωνιακό σύστημα το οποίο υποβαθμίζει την ποιότητα της δημοκρατίας μέσα από τη μονόπλευρη στήριξη του κ. Μητσοτάκη. Τέλος, για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών η κυρία Γεροβασίλη έκανε λόγο για πολιτική εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ”. Περιέγραψε τη σημερινή κυβέρνηση ως ανίκανη και αδύναμη και αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει το ρίσκο να “δραπετεύσει” καθώς ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πόσα είναι και που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα

Κώστας Παππάς

«Απόψεις» Με την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων Λίτσα Κιτσαντά

Κώστας Παππάς

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Να καταργηθούν τα μέτρα που τσακίζουν τους μισθούς και τις εργασιακές σχέσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..