ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βάσεις 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα – Πτώση σε όλες τις σχολές

Πτώση των βάσεων έως και 1000 μόρια. το 25% των υποψηφίων εισάγεται με βαθμούς κάτω της βάσης. με εξαίρεση τα οικονομικά τμήματα, αυτά της πληροφορικής και τις Στρατιωτικές σχολές.
 Οι βάσεις στις φετινές πανελλήνιες έπεσαν σε όλες σχεδόν τις σχολές ακόμη και τις υψηλόβαθμες, στις Νομικές και Ιατρικές κατά 100-200 μόρια, στις Πολυτεχνικές κατά 200-300 μόρια στις σχολές μαθηματικών κατά 500-1000 μόρια.
Από τους περίπου 102.000 υποψήφιους το 23% εισάγεται στη σχολή πρώτης προτίμησης , ενω και πάλι την πρωτιά έχουν τα κορίτσια σε ποσοστό 53,48%. Το 25% εισάγεται στα ΑΕΙ απο τα γενικά λύκεια με βαθμούς κάτω της βάσης και από τα ΕΠΑΛ το 40%.

Σε λίγο όλες οι βάσεις εισαγωγής

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αρτινός συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία στην Αμφιλοχία

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για κτηνοτρόφους, παραγωγούς, επαγγελματίες και εργαζόμενους στους κλάδους κρέατος και τυριών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..