• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Αθρόα η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιείται μπροστά στο Διοικητήριο της Π. Ηπείρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθρόα η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιείται μπροστά στο Διοικητήριο της Π. Ηπείρου

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η αθρόα προσέλευση κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία που είναι σε εξέλιξη, από την προηγούμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου, μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 και η ημερομηνία επανάληψής της θα αποφασιστεί μετά την επανεκτίμηση των αναγκών που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Η Περιφέρεια Ηπείρου αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη που κατάφερε να υλοποιήσει άμεσα τον επείγοντα σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, επιτυγχάνοντας από τις πρώτες Περιφέρειες της χώρας το στόχο που είχε τεθεί.
Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης των συμπατριωτών μας προς όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Περιφέρεια Ηπείρου αισθάνεται την υποχρέωση να τους συγχαρεί και να καλέσει και όλους όσοι είναι σε θέση να δώσουν αίμα, να το πράξουν στο επόμενο στάδιο της Εθελοντικής αιμοδοσίας, το οποίο θα επαναληφθεί στο χώρο που δημιουργήθηκε έμπροσθεν του Διοικητηρίου της, ώστε να μην υπάρχει κανένας ενδοιασμός ή δυσκολία μετακίνησης προς τα νοσοκομεία.
Τέλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και τη διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τους προϊσταμένους των Μονάδων Αιμοδοσίας, ως και το Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ και τους άλλους Φορείς που κινητοποίησαν μέλη τους. Η συνεργασία τους θα είναι απαραίτητη και στην επόμενη περίοδο αιμοδοσίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ημερίδα για τη “Σεξουαλικότητα των Ατόμων με Αναπηρία” στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα η κηδεία της 30χρονης εγκύου -Συντετριμμένος ο σύζυγός της

Κώστας Παππάς

Τυφλωμένος από ζήλια δηλώνει ο 56χρονος που είχε «μεταμορφωθεί» σε γυναίκα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..