• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο -Πυροβόλησαν αστυνομικό γιατί τον πέρασαν για μετανάστη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο -Πυροβόλησαν αστυνομικό γιατί τον πέρασαν για μετανάστη

Ένα περιστατικό που, αν τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρουν οι πληροφορίες τις οποίες, όμως, η αστυνομία διαψεύδει, δείχνει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα στον Έβρο, πόσο εύκολο είναι τα πράγματα να ξεφύγουν και οι συνέπειες να είναι εφιαλτικές.
Το περιστατικό που κατέληξε στον τραυματισμό ενός Έλληνα αστυνομικού στον Έβρο έγινε το βράδυ του Σαββάτου (07.03.2020) κοντά σε Φέρρες.
Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, Εθνοφύλακες και κυνηγοί έκαναν… «περιπολία» και όταν είδαν κάποιον να κινείται σε κοντινή τους απόσταση, αποφάσισαν να τραβήξουν τη σκανδάλη (!) γιατί πίστεψαν πως επρόκειτο για μετανάστη ή πρόσφυγα που είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία!
Ο άνθρωπος τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ήταν Έλληνας αστυνομικός, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά χάρη στο αλεξίσφαιρο που φορούσε!

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσουν εξηγήσεις
Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τόνισε: «Οι εξελίξεις αναφορικά με την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών ομάδων, φαίνεται, δυστυχώς, ότι μας επιβεβαιώνουν. Λίγη ώρα αφότου με ανακοίνωσή μας ζητήσαμε εξηγήσεις για τη δράση τους, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο.
Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο οφείλουν να δώσουν άμεσα τις απαραίτητες απαντήσεις. Επιβεβαιώνουν ή όχι το τραγικό αυτό συμβάν; Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο που απειλούν τους πάντες; Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα μέχρι να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσσαλονίκη: «Το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό» – Τι αναφέρει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την καταγγελία της οικογένειας

Κώστας Παππάς

Καταστροφές και πλημμύρες στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Κώστας Παππάς

Ήπειρος: Οργή για τον οδηγό που έσερνε γάιδαρο με το αυτοκίνητο – Γέμισε αίματα ο δρόμος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..