ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήπειρος Όλον για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης καθώς και οι υπουργοί της κυβέρνησης που τον συνόδευαν στην Ήπειρο. Έκανε την περιοδεία του και τα «άκουσε» κυρίως από το εκλεγμένο κομματικό του ακροατήριο. Γενικόλογες εξαγγελίες χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και απουσία δεσμεύσεων .
Εξοργίστηκε με τη μη λειτουργία εργοστασίων στερεών αποβλήτων στην υπόλοιπη Ελλάδα και κυρίως στην Κέρκυρα, χωρίς όμως να εξοργίζεται με τη μη ύπαρξη ΣΜΑ …στην ‘Ήπειρο. Στα θετικά της επίσκεψης του, η προσπάθεια ανάδειξης των Ζαγορίων σε πολιτιστικό τοπίο της UNESCO αλλά σιωπή για τις εξορύξεις σε πολιτισμικές και περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους , την περιοχή δηλαδή που επιθυμεί να χαρακτηριστεί πολιτιστικό τοπίο . Μηδενική αναφορά στην σύνδεση της Ιόνιας οδού με την Κακαβιά και στην επιτακτική ανάγκη σύνδεσης του Ζαγορίου με την Δυτική Μακεδονία που θα καταστήσει την περιοχή προσβασιμότερη και την επιχειρηματικότητα βιωσιμότερη .
Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης θέλησε να ενημερωθεί για τα θέματα και τα προβλήματα της περιοχής από «αναρμόδιους». Καμία συνάντηση με τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς , τα επιμελητήρια της Ηπείρου ,το ΤΕΕ και τους εκπροσώπους της πραγματικής αγροτικής παραγωγής .
Στην πραγματικότητα είχαμε ένα «κούφιο» πέρασμα από το Ν.Ιωαννίνων σε γαλάζιο ακροατήριο ενώ τα ουσιαστικά προβλήματα της Ηπείρου κρύφτηκαν πίσω από επικοινωνιακές πρακτικές και selfies.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νεκρή 16χρονη στα Τρίκαλα: Τι έδειξε το κινητό της

Κώστας Παππάς

Η απάντηση του Μπακογιάννη στην Ακρίτα για τον εμβολιασμό με “καπάκι” στη σύριγγα

Κώστας Παππάς

Χρήστος ΓκόκαςΑναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την άμεση ανάγκη ένταξης του Κέντρου Υγείας Αγνάντων σε Ζώνη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..