• Home
  • LIFE STYLE
  • Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης
LIFE STYLE

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ενώ πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά “Της Ελλάδας τα Παιδιά”.

Θλίψη σκορπά στον καλλιτεχνικό-και όχι μόνο-κόσμο η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη.
Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του, ενώ σε ηλικία 17 ετών «έχασε» το μεγαλύτερο αδελφό του.
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε», ενώ “σταθμός” για την καριέρα του ήταν ο ρόλος του «παλιιού» σμηνίτη «Γιώργου Βλάχου» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».
Συνδέθηκε επίσης και με τον ποδοσφαιρικό χώρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του Ατρομήτου της οποίας τραγούδησε τον ύμνο.
Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».
Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για το θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη.
Βίντεο από την καριέρα του αγαπημένου ηθοποιού

Στο πλευρό του ηθοποιού, ο οποίος είχε υποβληθεί υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου το 2018, βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση, η αδελφή του, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.
Η διάγνωση του προβλήματος της υγείας του
Ήταν 25 Μαϊου του 2018, όταν εισήχθη εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση “Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης”.
Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες της εφημερίδας Espresso “στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί”.


Με τους γιους του στα γενέθλιά του
Η τελευταία φωτογραφία του γνωστού κωμικού ηθοποιού ήταν μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο έχοντας στο πλάι του τους δύο γιους του.
πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Κερκ Ντάγκλας

Κώστας Παππάς

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο κορυφαίος μπουζουξής Στέλιος Βαμβακάρης, γιος του Μάρκου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..