• Home
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • “΄Ενας Έλληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA”.
ΒΙΒΛΙΟ

“΄Ενας Έλληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA”.

Ο Σύλλογος ΄Αρτας “Οι φίλοι του βιβλίου” και ο Σύλλογος Αστρονομίας & Διαστήματος ΄Αρτας “Αστρολάβος”, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μπαζιώτη με τίτλο “΄Ενας ΄Έλληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 7,30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου ΄Αρτας.
Ο Γιάννης Μπαζιώτης, επίκουρος καθηγητής Ορυκτολογίας – Πετρολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, είναι ο πρώτος ‘Ελληνας γεωλόγος που πήρε µέρος σε αποστολή αναζήτησης και περισυλλογής µετεωριτών της NASA στο πιο αφιλόξενο μέρος του πλανήτη, στην Ανταρκτική. Στο πλαίσιο αυτό, συνέγραψε το βιβλίο που θα παρουσιαστεί, αντικείμενο του οποίου είναι, αφενός μεν η μεταφορά της εμπειρίας που βίωσε στα παγωμένα πεδία της Ανταρκτικής, αφετέρου η προσπάθειά του να εμπνεύσει τους νέους να ακολουθήσουν –όπως έκανε κι ο ίδιος– τα όνειρά τους.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ντίνου Γιώτη με τίτλο “Club 23,4

Κώστας Παππάς

Για γυναίκες που αγαπούν την ποίηση- Δημήτρης Σολδάτος.

Κώστας Παππάς

BEFORE – ΠΡΙΝ» Α.Τόντ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..