ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 2ο Scale Model Show στέφθηκε με επιτυχία

Τελικά όταν βάζεις μεράκι και αγάπη σε ότι κάνεις έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις κάτι όμορφο…
Όταν όμως συμμετέχουν και σε στηρίζουν φίλοι μοντελιστές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό το σίγουρο είναι ότι αυτό το κάτι, θα στεφθεί με επιτυχία.
Το 2ο Scale Model Show, όχι μόνο στέφθηκε με επιτυχία και ζέστανε τις καρδιές μας, χάρη στις κοινές αξίες και την προσπάθεια όλων μας αλλά ανέβασε τον πήχη για πολλά όμορφα, τα οποία έπονται στο προσεχές μέλλον!
Με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικράτησε όλο το τριήμερο,188 συμμετέχοντες, προερχόμενοι από την Ελλάδα και 9 χώρες του εξωτερικού, εκπρόσωποι συλλόγων και μη,κατέκλυσαν την πόλη μας το περασμένο σαββατοκύριακο,στα πλαίσια της δεύτερης διεθνούς έκθεσης μοντελισμού που διοργανώθηκε στην Άρτα.
Οι δύο αίθουσες του Επιμελητηρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυγιάννης γέμισαν απο τα 500 περίπου εκθέματα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.
Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας θα ήθελε να ευχαριστήσει:
Όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το ARTA 2nd Scale Model Show.
Τους κριτές του διαγωνισμού για το αψεγάδιαστο έργο τους.
Τον Alexandre Cortina Bonastre,έναν από τους μεγαλύτερους μοντελιστές παγκοσμίως που αποδέχθηκε την πρόσκληση και βρέθηκε στην πόλη μας.
Τη διοίκηση του Επιμελητηρίου,τον Δήμο Αρταίων,τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας,την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Άρτας για την ανταπόκριση τους στην συνδιοργάνωση της όλης εκδήλωσης.
Καθώς και τις επιχειρήσεις της πόλης μας που στήριξαν με το δικό τους τρόπο την προσπάθεια του συλλόγου και χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί σε αυτό το επίπεδο.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυγιάννη για την παραχώρηση της αίθουσας.
Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας πέτυχε στην δεύτερη μόλις χρονιά να κερδίσει την καθολική αναγνώριση όλων των συμμετεχόντων και πλέον στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι η αύξηση των διεθνών συμμετοχών.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 5 Φεβρουαρίου του 2021 και το ARTA 3rd Scale Model Show.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας

 

Related posts

Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας

Κώστας Παππάς

Η απάντηση του Δήμου Αρταίων για τα καπάκια

Κώστας Παππάς

Πιο κοντά στην Ιόνια η Πρέβεζα – Οι αποφάσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..