ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το “ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ” στην έκθεση Anuga στη Γερμανία.

Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με το περίπτερο και τα προϊόντα της η Ηπειρώτικη Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας.
Πλήθος κόσμου, αγοραστές και πελάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο επισκεφθήκανε το περίπτερο της εταιρείας μεταξύ άλλων και για να δοκιμάσουνε το νέο προϊόν της Εταιρείας το “ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ” το οποίο εξασφάλισε ήδη τις πρώτες φορτώσεις για το εξωτερικό.
Στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας βρέθηκαν και συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Κύριος Αλέξανδρος Καχριμάνης, η πρόξενος στο Ντύσσελντορφ Κυρία Παπακωνσταντίνου , οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Κύριος Βορίδης και Μακεδονίας Θράκης Κύριος Καράογλου.

Related posts

Αντίθετος ο Τσιρογιάννης στη δημιουργία δομής προσφύγων στο στρατόπεδο ΚΕΝ – Ψήφισμα από το ΔΣ

Κώστας Παππάς

Κλοπή 143κ. καλωδίων χαλκού από επιχείρηση στα Μάρμαρα

Κώστας Παππάς

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν αστυνομικοί, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..