ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το “ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ” στην έκθεση Anuga στη Γερμανία.

Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με το περίπτερο και τα προϊόντα της η Ηπειρώτικη Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας.
Πλήθος κόσμου, αγοραστές και πελάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο επισκεφθήκανε το περίπτερο της εταιρείας μεταξύ άλλων και για να δοκιμάσουνε το νέο προϊόν της Εταιρείας το “ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ” το οποίο εξασφάλισε ήδη τις πρώτες φορτώσεις για το εξωτερικό.
Στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας βρέθηκαν και συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Κύριος Αλέξανδρος Καχριμάνης, η πρόξενος στο Ντύσσελντορφ Κυρία Παπακωνσταντίνου , οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Κύριος Βορίδης και Μακεδονίας Θράκης Κύριος Καράογλου.

Related posts

Μήνυμα στοὺς μαθητές, τοῦ Μητροπολίτου Ἄρτης κ. Καλλινίκου, στὴν ἔναρξη τοῦ σχολικοῦ ἔτους 2019-2020

Κώστας Παππάς

Αλλάζει το τραπεζικό τοπίο – Κλείνουν 670 καταστήματα – Εθελουσία για 38.000 υπαλλήλους

Κώστας Παππάς

Φεστιβάλ πεζοπορίας Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..