ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζένη Ταπραντζή για τον άδικο χαμό του 19χρονου

Η κοινωνία της πόλης μας είναι συγκλονισμένη και βαθιά συγκινημένη από τον τραγικό θάνατο του 19χρονου στην πόλη μας την περασμένη Κυριακή…τραγικό γεγονός που δεν συνέβηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο, που με πόνο οι Αρτινοί αποκαλούν “στροφή θανάτου”.
Αφουγκραζόμενοι, λοιπόν, την έντονη ανησυχία των συνδημοτών μας, που εκφράζεται ολοένα και πιο πολύ, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε συζητήσεις είτε σε δελτία τύπου, πρέπει να απαιτήσουμε απαντήσεις…
Και επειδή αυτά τα γεγονότα δεν αποτελούν σημεία αυτοδιοικητικής αντιπαράθεσης αλλά θέματα κοινής αντιμετώπισης από όλους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρούμε ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ συμβούλιο και να παρθούν αποφάσεις…στην εποχή που η τεχνολογία έχει προτάσεις για την ασφάλεια πεζών και οδηγών τροχοφόρων, δεν δικαιολογείται η στασιμότητα σε παλιές εφαρμογές προστασίας που θυμίζουν κάγκελα μπαλκονιού!
Οφείλουμε όλοι από τη θεσμική μας θέση, τουλάχιστον να δώσουμε απαντήσεις…ως υπεύθυνοι πολίτες και ως εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας..

Τουλάχιστον ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ μας ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρταίων και η εκλεγμένη ομάδα της “Δημοτικής Αναγέννησης”

Related posts

Ερευνητικό έργο για τα βότανα της Πίνδου

Κώστας Παππάς

Μία σημαντική δέσμη μέτρων για την στήριξη της τοπικής οικονομίας υιοθετήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο

Κώστας Παππάς

Αρνητικός στον κορονοϊό ο 26χρονος που έφτυσε αστυνομικούς στη Βούλα

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..