ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ψηφοδέλτια της Άρτας – Οι εκτιμήσεις πριν την ανακοίνωση

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθούν τη Πέμπτη. Στην Άρτα εκτός από την Όλγα Γεροβασίλη και τον Βασίλη Τσίρκα, αναμένεται η υποψηφιότητα του Δημήτρη Τάτση, Δ/ντη του ΙΕΚ, του Γρηγόρη Βλάρα, διοικ. υπαλλήλου στο ΚΕΝΕ και της Ελπίδας Μπέκα, αγρότισσα – παραγωγός φυτωρίων.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τη ΝΔ. .
Στην Άρτα το ψηφοδέλτιο, όπως όλα δείχνουν, στελεχώνουν ο Γιώργος Στύλιος, ο Στάθης Γιαννούλης, Ντίνος Παπαδημητρίου, Εύη Καραμπίνα και η Δήμητρα Νικολάου. Η νεαρή δικηγόρος είναι το νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή. Κόρη του γνωστού δικηγόρου και Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, θεωρείται μια αξιόλογη επιλογή για το «Γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στα πλαίσια και της ανανέωσης με νέα πρόσωπα που επιθυμεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δικηγορεί στην Άρτα τα τελευταία τρία χρόνια και έχει αναπτύξει έντονη δράση.
Τέλος, στο ΚΙΝΑΛ η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων αναμένεται αύριο Τετάρτη. Εδώ υπάρχουν τρεις κυρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιες, οι δύο δε, αυτοπροτάθηκαν.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες τρεις θέσεις του ψηφοδελτίου, βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του πρώην Βουλευτή Χρήστου Γκόκα ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει από καιρό ο γνωστός Δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας, ο Δικηγόρος και πρώην Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τζίμας, ο Καθηγητής Φ.Α και πρώην Πρόεδρος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άλκης Παπαχρηστάκης και ο Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, υπάλληλος του Υπ. Οικονομικών.

Related posts

Γ. Μπαλάγκας για 2η Κυριακή: “Επιλέξτε κατά συνείδηση”

Κώστας Παππάς

Αξιοποίηση του χώρου των πρώην αποθηκών της ΕΑΣΑΦ στη γέφυρα από το Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Οδοιπορικό – Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας – Απόδραση σε Λάπατο και Κούλα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..