ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Τάγμα Πεζικού από τον Φεβρουάριο το Στρατόπεδο “Βερσή”

«584 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού» είναι η νέα ονομασία του Στρατοπέδου «Βερσή» της Άρτας.

Η μετεξέλιξή του από ΚΕΝ σε Τάγμα Πεζικού που θα ισχύσει από την 1η Φεβρουαρίου, θεωρείται μία σημαντική εξέλιξη που όχι μόνο διατηρεί αναβαθμίζει και ενισχύει το ΚΕΝ Άρτας και βάζει τέλος στα σενάρια που το θέλουν να κλείνει ή να μετατρέπεται σε δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη μεταφέρεται στρατιωτικό υλικό από το Στρατόπεδο Μεσολογγίου το οποίο υπήρχε ως επιστρατευόμενο το 584 Τάγμα Πεζικού στο Στρατόπεδο “Βερσή”.

Έτσι, από την 1η Φεβρουαρίου το 584 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού ενεργοποιείται και θα λειτουργεί στο Στρατόπεδο «Βερσή». Στις 27 Ιανουαρίου θα προηγηθεί η άφιξη 105 νέων οπλιτών για την εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται μελλοντικά να ενεργοποιηθεί και πάλι ο θεσμός των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων όπως αυτά λειτουργούσαν μέχρι το 2015 καθώς ο θεσμός των ΣΥΠΟ (Σημεία Υποδοχής) δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Related posts

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή – Παρουσίαση βιβλίου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Βρέθηκε στη Λευκάδα στο βυθό του λιμανιού της Νικιάνας ο αγνοούμενος Λάμπρος Νταλαπέρας

Κώστας Παππάς

Του ΟΧΙ.

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..