ΗΠΕΙΡΟΣ

Συμμετοχή του Δ. Αρταίων σε Εκθέσεις

Σε δύο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις σε Βερολίνο και Μόσχα συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αρταίων. Πρόκειται για δύο σημαντικές εκθέσεις που συγκεντρώνουν πλήθος επισκεπτών, αλλά και τουριστικών πρακτόρων και η συμμετοχή σε αυτές αποτελεί στρατηγικό στόχο του Δήμου.
Ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά την έκθεση στη Μόσχα, προβλήθηκε ο θρησκευτικός και μνημειακός πλούτος της Άρτας, σε μια αγορά-στόχο για την περιοχή μας. Ο Δήμος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και κατά τη διάρκεια των εκθέσεων έγιναν σημαντικές συναντήσεις για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας.
Το Δήμο Αρταίων εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού Θανάσης Αρκουμάνης και στην Έκθεση στο Βερολίνο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Αγροτουρισμού «Ο Άραχθος» Γεωργία Πατέντα.


Ο Δ. Αρταίων θα συμμετέχει και στη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών Freskon που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στη Θεσσαλονίκη.
Η συμμετοχή γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στόχος είναι συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις που προβάλλουν τα εξαίρετα προϊόντα της Άρτας. Για αυτό το λόγο στο περίπτερό του ο Δήμος θα φιλοξενήσει επιχειρηματίες και παραγωγούς από την Άρτα που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα τους στην έκθεση.
Όσοι επαγγελματίες του κλάδου επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Αρταίων στο τηλέφωνο: 2681362136 (Λιάγκα Αγγελική)

Related posts

Η Λίτσα Κιτσαντά για τη χθεσινή απόφαση του ΔΣ σχετικά με τις έρευνες και εξορύξεις υδρογονανθράκων

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη 27χρονος στην Άρτα, για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση

Κώστας Παππάς

Tην 3η Πανελλήνια Συνάντηση μονοπατιών διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..