ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ποιον πρώην φίλο της Ιωάννας στρέφονται οι έρευνες

Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδας, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, φέρονται να έχουν οι αστυνομικές Αρχές. Και αυτό γιατί το τηλεφώνημα που έκανε στην εταιρεία ταξί, προκειμένου να ζητήσει να την μεταφέρουν, έχει καταγραφεί. Αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών και η καταγεγραμμένη κλήση θα αξιοποιηθεί προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με άλλες ύποπτες γυναίκες. Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο.
Εν τω μεταξύ, στο στενό φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας στρέφονται οι έρευνες και συγκεκριμένα σε πρώην φίλο της με τον οποίο είχε κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, όπου και προέκυψαν κάποιες διαφορές και η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη. Η δίκη της υπόθεσης μάλιστα, θα δικαζόταν τις μέρες που διανύουμε.

Related posts

Να χαρίσουμε την επιχορήγηση για τον κορωνοϊό”. Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ι.Ν Αγ. Θεοδώρας

Κώστας Παππάς

Παρέμβαση Γιάννη Γκολμάζου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταιων

Κώστας Παππάς

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα Δημοτικών Περιφερειακών και Ευρωεκλογών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..