ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται μέχρι στιγμής η εκλογική διαδικασία στη Π.Ε Άρτας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Περισσότερα από κάθε άλλη φορά τα εκλογικά τμήματα που ανέρχονται για τη Π.Ε Άρτας σε 204.
Από το πρωί προσέρχονται στις τέσσερις κάλπες, σε πολλές περιπτώσεις, για να εκφράσουν μέσω της ψήφου την προτίμησή τους σε Περιφέρεια, Δήμους και Ευρωβουλή. Στο πρώτο εκλογικό τμήμα, οι εκλογείς ψηφίζουν για Περιφέρεια και Ευρωβουλή και στο δεύτερο για Δήμους και Κοινότητες.
Στο Νομό Άρτας ψηφίζουν 79.368 εκλογείς, στη Θεσπρωτία 60.887, στο Νομό Ιωαννίνων 171.126 και στο Νομό Πρεβέζης 67.248.
8 υποψήφιοι Περιφερειάρχες και 80 υποψήφιοι Δήμαρχοι στους 18 Δήμους της Ηπείρου διεκδικούν την ψήφο των 378.629 των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή καθώς σε πολλά εκλογικά τμήματα παρατηρούνται ουρές ενώ και από όσους διεξάγουν την εκλογική διαδικασία καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι πολίτες να διευκολύνονται στο νέο σύστημα.

Related posts

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας στη συνοικία της Γούρνας

Κώστας Παππάς

Εμπορικός Σύλλογος Άρτας: Εκπτωτική Περίοδος Μαΐου 2019

Κώστας Παππάς

Δικογραφία σε 50χρονο στην Άρτα για κλοπή τσάντας από 69χρονη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..