ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Παπαλέξης για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη 2η Κυριακή

Αύριο Τρίτη θα συνεδριάσει η παράταξη του Γιάννη Παπαλέξη προκειμένου να εκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τη θέση που θα κρατήσει στον 2ο γύρο των εκλογών στο Δ. Αρταίων.
Σε δήλωσή του στο arta2day.gr ο Γιάννης Παπαλέξης μιλά για το εκλογικό αποτέλεσμα και απαντά για το τι θα πράξει τη 2η Κυριακή.

«Είμαστε μια προοδευτική παράταξη και εντασσόμαστε στη κεντροαριστερά. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την ψήφο των δημοτών αλλά σαν παράταξη θα πάρουμε μια θέση. Θα είμαστε προς την κατεύθυνση της προοδευτικής συμμαχίας και της προοδευτικής διακυβέρνησης» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα στο Μέλλον» που έλαβε ποσοστό 17,4% και καταλαμβάνει στο νέο Δ.Σ Αρταίων την Τρίτη θέση με 6 έδρες.
Σε ερώτηση εάν με την δήλωσή του «φωτογραφίζει τον συνδυασμό της κας Ταπραντζή, ο Γ. Παπαλέξης σημειώνει «Όλα είναι ανοιχτά, το πιο πιθανό είναι αυτό»
Ο κ. Παπαλέξης μιλά και για την σύνθεση του νέου Δ.Σ ενώ σε ερώτηση για το αν νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα απαντά «πληρώσαμε, ως ένα μέρος, την πόλωση και τον δικομματισμό».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αποτελέσματα 236 rapid test της Πέμπτης στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας

Κώστας Παππάς

Στη δημοσιότητα 1.072 «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Δημάρχων

Κώστας Παππάς

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..