• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Οι Παμπαίδες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο τουρνουά handball DANAON CUP
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Παμπαίδες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο τουρνουά handball DANAON CUP

Στο Άργος και στο Ναύπλιο βρίσκονται από τη Δευτέρα οι Παμπαίδες Α’ (2004-2005) της ΑΡΤΑ HANDBALL , για να συμμετάσχουν στο φημισμένο τουρνουά DANAON CUP, που αποτελεί την τελική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Τα παιδιά του Νίκου Γιαμούρη, προπονητή της ομάδας, θα βιώσουν μία αξέχαστη αγωνιστική και κοινωνική εμπειρία από 1-6 Ιουλίου και θα έρθουν στην Άρτα με νέες εμπειρίες σημαντικές στην αθλητική τους φαρέτρα.
Για αυτό άλλωστε η διοίηκηση της ΑΡΤΑ HANDBALL προτρέπει τα παιδιά σε συμμετοχή σε τέτοια τουρνουά, για να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μέσα στη χρονιά. Παράλληλα, ο στόχος του συλλόγου είναι να ενσωματώνει σταδιακά αθλητές από το φυτώριο, που γίνεται συστηματική δουλειά, στην αντρική ομάδα.
Τα παιδιά της ΑΡΤΑ HANDBALL συνταξιδεύουν με τον Φίλιππο Βέροιας και τον Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, προγραμματισμός που φανερώνει και την κοινωνική διάσταση των αθλητικών δράσεων.

Η διοικούσα επιτροπή της ΑΡΤΑ HANDBALL

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέα προσθήκη στον Α.Ο. Κομποτίου «ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

Κώστας Παππάς

Τριήμερο με εκπλήξεις ο 18ος Διάπλους – Αθλητισμός, Πολιτισμός και … Άστρα στον Αμβρακικό!

Κώστας Παππάς

Ράλι Ακρόπολις: Ατύχημα σε ειδική διαδρομή στη Φθιώτιδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..