ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι μορφές βίας μέσα από τα πρόσωπα 20 Αρτινών γυναικών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών με τη συνεργασία δύο φωτογραφικών ομάδων της ΦωτΟΑρτ και της ΦΟΑ παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γιάννης Μόραλης”.
Θέμα της “Τα πρόσωπα της βίας” και τα εγκαίνια πραγματοποιηθήκαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου με την παρουσία πλήθους κόσμου.
20 εθελόντριες έγιναν τα μοντέλα για τους ερασιτέχνες φωτογράφους των δύο ομάδων και αποτύπωσαν τα πρόσωπα της βίας και των συναισθημάτων που προκαλεί η κακοποίηση σε όλες τις μορφές της.
Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, το μήνυμα ακόμη πιο σημαντικό, όπως αυτό προέκυψε και από τους χαιρετισμούς στην εκδήλωση: Τα θύματα πρέπει να σπάσουν την σιωπή τους και να αναζητήσουν τη βοήθεια που μπορούν να τους προσφέρουν ειδικοί και δομές που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Η έκθεση φωτογραφίας θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

 

 

 

Related posts

Αντικαπνιστικός νόμος: 347 κλήσεις στο 1142 τη δεύτερη μέρα λειτουργίας

Κώστας Παππάς

Σύλληψη 2 ατόμων για συλλογή μεγάλης ποσότητας αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού (359 κιλά)

Κώστας Παππάς

Εντυπωσίασε η τελευταία εκδήλωση στο θέατρο Κάστρου από τη Συμφωνική Ορχήστρα «Magna Grecia»

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..