ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νταλίκα με μετανάστες ακινητοποιήθηκε στην Ιόνια Οδό

Νταλίκα με μετανάστη που είχε κρυφτεί  εντοπίστηκε στην Ιόνια Οδό κοντά στο 57ο χλμ Αντιρρίου Ιωαννίνων στα διόδια Αγγελοκάστρου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες πρόκειται για μετανάστη που μπήκε κάτω από την νταλίκα. Όταν το όχημα, που κινούνταν στην Ιόνια οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, έφθασε κοντά στα διόδια του Αγγελοκάστρου ο οδηγός σταμάτησε και βρήκε κάτω από την νταλίκα το εγκλωβισμένο άτομο.
Στο σημείο Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, επίσης έχουν μεταβεί ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νεότερη ενημέρωση:

Έχοντας τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε κάτω από τη νταλίκα ο μετανάστης που είχε τρυπώσει ώστε να εξέλθει από την Ελλάδα.

 

Related posts

Σε ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα επιστραφούν 13ος και 14ος μισθός που «κόπηκαν» το 2013

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη: “Το στοίχημα κερδήθηκε” για τη Γέφυρα Πλάκας

Κώστας Παππάς

Η Άρτα… τσικνίζει!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..