ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΔΣΝΑ ο κ. Γιαννούλης Ευστάθιος

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΔΣΝΑ
κ. Γιαννούλης Ευστάθιος ο οποίος είχε και την πρώτη του συνάντηση με τους Διευθυντές του Φορέα ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της υπηρεσίας.
Έμπειρος Αυτοδιοικητικός και βαθύς γνώστης σε θέματα Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης των Αποβλήτων κέρδισε από τις πρώτες μέρες την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των εργαζομένων.
Προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Η πρόταση του κ. Πατούλη να αναλάβω το δύσκολο έργο της Γενικής Γραμματείας ενός φορέα ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Διαχείριση των Απορριμμάτων στον Νομό Αττικής αποτελεί τιμή για μένα, δικαίωση των προσπαθειών μου, και επιβράβευση της πορείας μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη που μου εμπιστεύτηκε την υπεύθυνη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ.
Δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη και στρατεύθηκα δίπλα του στη μάχη που δίνει κατά των μεγάλων προβλημάτων που συσσωρευτήκαν από την απραξία της τελευταίας πενταετίας γιατί πιστεύω ειλικρινά ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην διαχείρισή απορριμμάτων ο Νομός Αττικής και να προσφέρω παράλληλα σημαντικές υπηρεσίες στον τόπο μου και τους ανθρώπους του.
Η Διαχείριση των απορριμμάτων είναι Εθνικής σημασίας πρόβλημα και γνωρίζω πολύ καλά πως δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Για μένα αποτελεί πρόκληση κατά τη διάρκεια της θητείας μου να συμβάλλω και εγώ, με την εμπειρία που απέκτησα ως πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, στη δημιουργία ενός σύγχρονου Συστήματος Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων. Δεσμεύομαι και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της Περιφέρειας Αττικής στον ευαίσθητο τομέα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων και να δικαιώσω για την εμπιστοσύνη του τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Related posts

Γενική συνέλευση και εκλογές στον «Μακρυγιάννη»

Κώστας Παππάς

ΑΣΕΠ -«Βοήθεια στο Σπίτι»: Προκήρυξη -Ειδικότητες & θέσεις ανά Δήμο

Κώστας Παππάς

Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» Eκδήλωση – διαμαρτυρία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..