ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα κυβέρνηση, ήρθαν και οι πρώτες διαγραφές

Η νέα κυβέρνηση ανακοινώθηκε και το ΚΙΝΑΛ στην πρώτη του αντίδραση την χαρακτηρίζει “μαμούθ” και αφήνει σαφείς αιχμές για την επιλογή Χρυσοχοϊδη!
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τη νέα κυβέρνηση αναφέρει:
«Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες. Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα.
Η κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ. Τσίπρα».
Οι αιχμές είναι… μάλλον σαφείς για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που είναι ένας εκ των τριών εξωκοινοβουλευτικών υπουργών του νέου κυβερνητικού σχήματος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο κ. Χρυσοχοϊδης, όσο και η Λίνα Μενδώνη, επίσης εξωκοινοβουλευτική υπουργός, διεγράφησαν από μέλη του ΚΙΝΑΛ…
Αυτό λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει: «Απόφαση Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής.
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, η Μενδώνη Στυλιανή και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής«.

Related posts

Πράσινο φως στον προϋπολογισμό του 2019

Κώστας Παππάς

Την μαχαίρωσε για να την ληστέψει – Συνελήφθη 45χρονος στο Καναλάκι

Κώστας Παππάς

Επιστρέφουν τις πινακίδες για τις γιορτές του Πάσχα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..