ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα δυνατότητα άμεσης φραγής πενταψήφιων αριθμών υψηλής χρέωσης

 

Τη δυνατότητα άμεσης φραγής πενταψήφιων αριθμών Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), μέσω του MyCOSMOTEApp, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE, με στόχο την προστασία τους από ανεπιθύμητες υψηλές χρεώσεις.
Εντελώς δωρεάν, εύκολα και γρήγορα,μέσω του ανανεωμένου MyCOSMOTEApp, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν μόνοι τους, οποιαδήποτε στιγμή και για όσο διάστημα επιθυμούν,από το κινητό τους να κάνουν φραγή σε όλους ή σε επιλεγμένους πενταψήφιους αριθμούς ΥΠΠ οι οποίοι χρεώνουν τους πελάτες για την αποστολή ή την λήψη SMS.
Συγκεκριμένα, μέσω του MyCOSMOTEapp, οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν:

•να βλέπουν στο κινητό τους τη λίστα όλων των πενταψήφιων ΥΠΠ

•να κάνουν άμεσα φραγή ή άρση φραγής σε όλα τα SMS που λαμβάνουν στο κινητό τους με χρέωση στη λήψη (πχ. συνδρομητικά)

•να κάνουν άμεσα φραγή ή άρση φραγής συγκεκριμένων πενταψήφιων αριθμών από τους οποίους λαμβάνουν ή στέλνουν SMS με υψηλή χρέωση. Αυτούς τους αριθμούς τους επιλέγουν οι ίδιοι από λίστα που είναι διαθέσιμη στο MyCOSMOTEapp.
Η δυνατότητα φραγής πενταψήφιων αριθμών υψηλής χρέωσης μέσω του My COSMOTE App έρχεται να προστεθεί στους ήδη διαθέσιμους τρόπους αιτημάτων φραγής που παρέχει η εταιρεία,όπως είναι η ηλεκτρονική αίτηση στο cosmote.gr ή τηλεφωνικά στο 13888.
Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες, το MyCOSMOTEApp εξελίσσεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητας, επιτρέποντας στους συνδρομητές να διαχειρίζονται εύκολα όλες τις συνδέσεις τους, σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, αλλά και να μπορούν να έχουν ένα πλήθος λειτουργιών απευθείας από τα κινητά τους.

Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης
Οι Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ) μέσωSMSείναι υπηρεσίες περιεχομένου, που παρέχονται από αδειοδοτημένους από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) παρόχους περιεχομένου, οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο και τον τρόπο παροχής τους. Το περιεχόμενο ενδεικτικά, μπορεί να αφορά σε συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα και ραδιοφωνικές εκπομπές, υπηρεσίες αστρολογίας, παιχνίδια, υπηρεσίες ενηλίκων,ringtones, wallpapers κ.ά. Οι ΥΠΠ μέσω SMS διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, με βάση τον τρόπο χρέωσης: Υπηρεσίες χρεώσιμες κατά την αποστολή SMS και Υπηρεσίες χρεώσιμες κατά τη λήψη SMS. Περισσότερα στοhttps://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multimediainformation.html

Related posts

Διέρρευσαν εκατομμύρια κωδικοί email – Δείτε αν χάκαραν και το δικό σας

Κώστας Παππάς

Επιστήμονες ανέγνωσαν το κρυμμένο αρχαιoελληνικό κείμενο σε πάπυρο του Ηρακλείου

Κώστας Παππάς

Πτήση πάνω από την Βεργίνα την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας. Δείτε από ψηλά τον τύμβο και το παλάτι του βασιλιά Φιλίππου.

admin

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..