ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το arta’s street music festival

Το arta’s street music festival ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουλίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρόκειται για μία συνεργασία του Δ. Αρταίων και αρτινών καλλιτεχνών που εμπλούτισαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα “Ελευθέρια” της Άρτας και “πλημμύρισε” μουσική τους πεζόδρομους της πόλης.

Το βράδυ της Παρασκευής οι Krotal Arta βρέθηκαν μαζί με ένα μουσικό σχήμα της Φιλαρμονικής του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφάς” στην οδό Φιλελλήνων στο ύψος της πλατείας Μονοπωλίου, ένα μουσικό σχήμα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στον πεζόδρομο της Σκουφά, στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου κι ένα μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Άρτας (Ορέστης Νίκος, Ανθή Πανταζή και Παναγιώτης Κουτσούπας) στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.
Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο καλοκαίρι με στόχο το arta’s street music festival να γίνει θεσμός για την πόλη.

Related posts

Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα – Χορωδία – Τραγουδιστές απ’ όλη την Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός:Στους 53 οι νεκροί

Κώστας Παππάς

Στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» εντάχθηκε σήμερα η κατασκευή της παράκαμψης Νικόπολης (είσοδος πόλης Πρέβεζας)

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..