ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Χρ. Τσιρογιάννη για τη 2η Κυριακή

Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις 26 του Μάη η «Αρτινών Συνεργασία» ήταν ξεκάθαρα η πρώτη δύναμη στις εκλογές. Η δική σας ψήφο εμπιστοσύνης , έδωσε το πρώτο μήνυμα νίκης και ελπίδας.
Σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 2 Ιουνίου, καλούμαστε να ξαναβρεθούμε στις κάλπες και με την ψήφο μας να διασφαλίσουμε ότι το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει στον τόπο μας θα συνεχιστεί.
Ένα έργο που αφορά την κάθε Αρτινή και τον κάθε Αρτινό ξεχωριστά. Πάνω από κόμματα. Πάνω από προσωπικά συμφέροντα. Με ενότητα και συνεργασία. Με σεβασμό στην διαφορετική φωνή.
Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας. Έναν τόπο που δεν χρειάζεται ούτε αλαζονεία, ούτε έπαρση. Αλλά σηκωμένα μανίκια. Διάθεση για σκληρή δουλειά. Πρόγραμμα συγκεκριμένο, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου, σας ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας την «Αρτινών Συνεργασία» και εμένα προσωπικά.
Σας ζητώ να βάλουμε στην άκρη όσα μπορεί να μας χωρίζουν και να δουλέψουμε για αυτά που μας ενώνουν. Και πιστέψτε με, είναι πολλά περισσότερα.
Ζητώ την θετική σας ψήφο και δεσμεύομαι να είμαι ο Δήμαρχος όλης της Άρτας και όλων των Αρτινών. Χωρίς να κοιτάζω την περιοχή μας ξεχωριστά, αλλά ενιαία. Χωρίς να ξεχωρίζω τους συμπολίτες σε «ημετέρους» και άλλους. Χωρίς να κοιτάζω διαφορετικά το ένα χωριό του Δήμου μας από το άλλο.
Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η πόλη και τα χωριά που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, θα συνεχίσουν την περπατησιά της υπερηφάνειας και της προκοπής. Για να έχουμε όλοι περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, περισσότερα έργα, καλύτερη καθημερινότητα, περισσότερα χρήματα.
Μαζί, με την «Αρτινών Συνεργασία», ενωμένοι σαν μια γροθιά θα δουλέψουμε για την Άρτα.
Γιατί πλέον η Άρτα αλλάΖει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!

Χρήστος Τσιρογιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων
Ενώνουμε δυνάμεις – Δημιουργούμε ευκαιρίες

Related posts

Παιδική κατασκήνωση – Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου στο Καταφύγιο Πραμάντων

Κώστας Παππάς

Αποσύρονται δυνάμεις των ΜΑΤ από τη Λέσβο – Πολεμικό σκηνικό στο νησί

Κώστας Παππάς

Απολογισμός… Εκθέσεων για την Περιφέρεια Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..