ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Γ. Στύλιου για την 25η Μαρτίου

Η φετινή εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου συμπίπτει με μία διπλή σκληρή δοκιμασία για τη χώρα μας. Η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού και η έκρυθμη κατάσταση στα σύνορά μας με τη μεθόδευση εισβολής μεταναστών από την Τουρκία, δοκιμάζουν το έθνος. Δοκιμάζουν τα ψυχικά μας αποθέματα και τις αντοχές μας. Αυτές τις ώρες έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Να απαντήσουμε με ρεαλισμό, σθένος και ενότητα στις δοκιμασίες, να βγούμε πιο δυνατοί και να διαμορφώσουμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και θάρρος.
Στις δύσκολες στιγμές, εμείς οι Έλληνες αντλούμε πάντα δύναμη από την ιστορία μας και την Ορθοδοξία. Αυτό θα πράξουμε και τώρα. Η σημερινή ημέρα της διπλής γιορτής, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η παλιγγενεσία του Έθνους μας, είναι μία ευκαιρία αναστοχασμού και εθνικής ανάτασης. Τιμούμε τους ήρωες της ελληνικής επανάστασης, αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε σήμερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Ευθύνη που έχουμε απέναντι στους παππούδες μας, στους γονείς μας στη νέα γενιά και το μέλλον του τόπου μας.
Σήμερα μένουμε ενωμένοι και δυνατοί. Μένουμε ψυχικά μαζί, για να βγούμε νικητές. Και αυτό θα κάνουμε. Για να βρεθούμε όλοι μαζί του χρόνου και να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της εθνικής ανεξαρτησίας!

Ζήτω η πατρίδα μας!
Ζήτω το Έθνος!
Ψηλά τις γαλανόλευκες!

Related posts

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με Πληροφοριακό Κέντρο στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας

Κώστας Παππάς

Συνεδριάζει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων με 34 θέματα

Κώστας Παππάς

Αξιοποίηση του χώρου των πρώην αποθηκών της ΕΑΣΑΦ στη γέφυρα από το Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..