ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέλη της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας στην Τεχνόπολη

Στην Αθήνα,και στον πολυχώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας το τριήμερο πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου,προκειμένου να συμμετάσχει στον 38ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού,που διοργάνωσε η IPMS Hellas.
Περισσότεροι απο 300 μοντελιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό,με 700 περίπου εκθέματα,πήραν μέρος στον διαγωνισμό,εκεί οπου τα μέλη του Συλλόγου μας,απέσπασαν 5 Χρυσά, 1 Ασημένιο μετάλλιο και 1 Ειδικό Βραβείο.
Πιο αναλυτικά:
Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα,στην κατηγορία των Juniors για τους μικρούς Γρηγόρη και Στέφανο Τζουρμανά
2 Χρυσά μετάλλια για τον Γιάννη Κιτσαντά στην κατηγορία των Στρατιωτικών Οχημάτων
1 Χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Μάτο στην κατηγορία φιγούρες
1 Χρυσό μετάλλιο για τον Γιάννη Παπουλάκο επίσης στην κατηγορία Φιγούρες,όπου συμμετείχε με την προτομή του Βασιλιά Πύρρου,που δημιουργήθηκε αποκλειστικά ως συλλεκτικό κομμάτι του 1ου Arta Scale Model Show.
Η ίδια φιγούρα,απέσπασε και το βραβείο Best Figure Of The Show,καθώς αναδείχθηκε η καλύτερη φιγούρα του διαγωνισμού.
Το ΔΣ του συλλόγου,συγχαίρει τα μέλη για τις διακρίσεις τους,τόσο στην Σόφια πριν 15 ημερες,όσο και στην Αθήνα.
Κλείνοντας,θα θέλαμε,να ανακοινώσουμε επίσημα τις πρώτες 4 διεθνείς συμμετοχές του 2ου Arta Scale Model Show,που θα διεξαχθει τον ερχόμενο Φεβρουάριο και έρχονται απο την Ρωσία (2 σύλλογοι) , την Λευκορωσία και το Κατάρ.

Related posts

Ξενάγηση στο Ιμαρέτ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας

Κώστας Παππάς

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Κώστας Παππάς

10 Χρόνια μουσικό Σχολείο Άρτας

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..