ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Κερνάμε Ήπειρο” Ζάππειο Μέγαρο. 18-20 Οκτωβρίου 2019

Η καρδιά της Ηπείρου χτυπά στο Ζάππειο Μέγαρο , το δημιούργημα των Μεγάλων Ηπειρωτών Ευεργετών, από 18 έως και 20 Οκτωβρίου 2019 !
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις, με τις οποίες φέρνει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά ποιοτικά Ηπειρώτικα προϊόντα, όπως γαλακτοκομικά, μελί και προϊόντα μέλισσας, αρωματικά φυτά και βότανα, παραδοσιακά ζυμαρικά, ελιές και ελαιόλαδο, κρασί, τσίπουρο κ.α. Προϊόντα για τα οποία οι Γερμανοί σε μια παρόμοια έκθεση στη Γερμανία είπαν : “Εσείς οι Ηπειρώτες δεν παράγεται τρόφιμα αλλά φάρμακα ” !!!
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να δοκιμάσουν τα ποιοτικά Ηπειρώτικα προϊόντα !

Μια πραγματική γιορτή γεύσης, στην οποία πρωτοστατούν τα τοπικά ηπειρωτικά προϊόντα!  Μια έκθεση που αξίζει να την επισκεφτούν όλοι, Ηπειρώτες και μη.

Να μην λείψει κανείς,  ελεύθερη είσοδος!

 

Related posts

Η Όλγα Γεροβασίλη για την Συμφωνία των Πρεσπών

Κώστας Παππάς

Ο Γιώργος Αθανασούλας στην εκπομπή «Απόψεις»

Κώστας Παππάς

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος 112

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..