ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΑ Μαρτίου Ξεκίνησε η πίστωση σε 262.283 δικαιούχους

Ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη (27/3) η πίστωση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους λογαριασμούς 262.283 δικαιούχων.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει η υπουργός Εργασίας, κυρία Έφη Αχτσιόγλου, οι ωφελούμενοι θα λάβουν το valeur πίστωσης σήμερα (27/3), ενώ αύριο Πέμπτη, (28/3), τα ποσά θα είναι αντλήσιμα από τους λογαριασμούς.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή ενώ η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει για τις πληρωμές να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Related posts

Παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου και ιστορικού-λογοτέχνη, Θανάση Κάππου “αναμνήσεις και ιστορίες”

Κώστας Παππάς

Με δυο επιβάτες τα ταξί από σήμερα – Υποχρεωτική η μάσκα

Κώστας Παππάς

Χορήγηση αδειών φύτευσης οινάμπελων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..