ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και το Επιμελητήριο διεκδικεί το Στρατόπεδο Παπακώστα

Και το Επιμελητήριο Άρτας διεκδικεί το Στρατόπεδο Παπακώστα. Το ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γκολομάζος κατά την διάρκεια επίσκεψης στο γραφείο του, του πρώην Υπουργού και Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Όπως σημείωσε ο κ. Γκολομάζος, το Επιμελητήριο διεκδικεί το Στρατόπεδο Παπακώστα για την δημιουργία Πρότυπου Διαβαλκανικού  Επιχειρηματικού Κέντρου και ζήτησε από τον κ. Κουρουμπλή να είναι αρωγός στο αίτημα.
Το Στρατόπεδο Παπακώστα παραμένει στις διεκδικήσεις και της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανέγερση Διοικητηρίου της Π.Ε Άρτας αλλά και στις διεκδικήσεις του Δήμου Αρταίων για την στέγαση του 5ου γυμνασίου της πόλης δίπλα στο αθλητικό κέντρο.

Related posts

Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας – Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, Πιστοποιημένο σεμινάριο Ερυθρού Σταυρού

Κώστας Παππάς

Πολιτική Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις Ευρωεκλογές στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Στην Κορωνησία με τον Ντίνο Παπαδημητρίου και στην εκπομπή “Απόψεις”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..