ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθαρή νίκη για τον Αλεξ. Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου

O Αλέξανδρος Καχριμάνης πετυχαίνοντας μία καθαρή νίκη συνεχίζει στο τιμόνι της Περιφέρειας Ηπείρου για τρίτη θητεία.
Στις δηλώσεις του την χαρακτήρισε «Νίκη των Ηπειρωτών» και πρόσθεσε : «Στην Ήπειρο δεν αντιμετωπίζουμε τίποτα επιδερμικά αλλά με ουσία. Αυτό εκτίμησε ο κόσμος σε μας. Μας δίνει μια αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή όπως του είχαμε ζητήσει. Ευχαριστώ όλο τον ηπειρωτικό λαό» .
Με καταμετρημένο το 95% των ψήφων, ο Αλ. Καχριμάνης παίνει ποσοστό 57% και 29 έδρες στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Ο Γιώργος Ζάψας και το «Κοινό Ηπειρωτών» στη δεύτερη θέση με 15,1% και 8 έδρες, ο Σπύρος Ριζόπουλος και οι «Ορίζοντες Ηπείρου» 9,8% και 5 έδρες, ο Δημήτρης Δημητρίου με το «Ήπειρος Όλον» 7,7% και 4 έδρες, ο Γιώργος Πρέντζας με τη
»Λαϊκή Συσπείρωση» 6% και 3 έδρες, ο Νίκος Ζήκος με την «Αριστερή Παρέμβαση» 1,8% και 1 έδρα και ο Κώστας Νουτσόπουλος με την «Ανυπότακτη Ήπειρο» 1,4% και 1 έδρα. Ο Κων/νος Αναγνώστου φαίνεται να μένει εκτός περιφερειακού συμβουλίου αυτή τη φορά με 1,2%.

Related posts

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Σαλαμούρα στην εκπομπή «Απόψεις»

Κώστας Παππάς

Έβγαλαν μαχαίρι για 85 ευρώ

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο  παλαίμαχος δημοσιογράφος Αντώνης Συγκελάκης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..