• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο για τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» από το Δήμαρχο Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο για τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» από το Δήμαρχο Αρταίων

Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας απέστειλε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης με την οποία προτείνει τη διεξαγωγή Λευκής Νύχτας στην αγορά της Άρτας ή κάποιας άλλης εκδήλωσης που προτείνει ο εμπορικός κόσμος της Άρτας, ώστε να τονωθεί η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα και στους δρόμους της πόλης τη θερινή περίοδο.
Μεταξύ άλλων, στην επιστολή, που κοινοποιείται και στο Επιμελητήριο Άρτας, αναφέρεται πως «ως Δημοτική Αρχή μέλημά μας είναι αφενός η διαρκής αύξηση της επισκεψιμότητας στην Άρτα, αλλά και η δυνατότητα οι συμπολίτες μας να συνδυάσουν μια βόλτα στην αγορά της πόλης με ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστικά γεγονότα, ιδιαίτερα τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, όπου ο καιρός αποτελεί σύμμαχο. Στο πλαίσιο αυτό σας προτείνουμε την διεξαγωγή μιας Λευκής Νύχτας ή οποιασδήποτε άλλες εκδηλώσεις εσείς κρίνετε κατάλληλες στην πόλη μας, κατά την θερινή περίοδο, ώστε σε συνδυασμό και με τις θερινές εκπτώσεις να συμβάλλει στην τόνωση της κίνησης στα καταστήματα και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Μπορούν, μάλιστα, να πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό φυσικά με τις εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη, ώστε μαζί με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων να δημιουργηθεί ένας πόλος έλξης των συμπολιτών προς την αγορά της πόλης».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη στην εφημερίδα «Καθημερινή» – Ολόκληρη η Εξώδικη Διαμαρτυρία

Κώστας Παππάς

«Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχτηκε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά»

Κώστας Παππάς

Πουλούσαν φτηνά i-phone και voucher διακοπών και όταν εισέπρατταν τα χρήματα έστελναν κουτιά με τράπουλες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..