• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα! – “Είμαι ο νέος προπονητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα! – “Είμαι ο νέος προπονητής

Ο Ρικ Πιτίνο πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ και σε λιγότερο από μία ώρα συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ανλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού αρχής γενομένης από το Προολυμπιακό Τουρνουά.
Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ και στη συνέχεια συζήτησε για περίπου μία ώρα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του, Άγγελου Κοτταρίδη, καταλήγοντας τελικά σε συμφωνία για να αναλάβει ο Αμερικανός τεχνικός την τεχνική ηγεσία της Εθνική ομάδας.
Αμέσως μετά ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε βγαίνοντας από τα γραφεία:
«Έχουμε Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποδεχθώ αυτή την θέση. Θα μελετήσουμε. Είμαι προπονητής της Εθνικής, αλλά όχι από το Φεβρουάριο, αλλά από το Προολυμπιακό Τουρνουά».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πρωτοχρονιάτικη μεταγραφή της A.E. ΔΟΞΑΣ- ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ

Κώστας Παππάς

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Κώστας Παππάς

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Κεραματών από τον Δήμο Αρταίων.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..